Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hradozámecká Noc 2021 - Hradozámecká noc - Nebojte se tmy aneb s baterkou na hrad - Adresa jana nečase 2, brno.

Hradozámecká Noc 2021 - Hradozámecká noc - Nebojte se tmy aneb s baterkou na hrad - Adresa jana nečase 2, brno.. Hradozámecká noc 2021 na lysickém zámku. Hradozámecká noc v jurkovičově vile 2021. Srdečně zveme všechny návštěvníky v sobotu 31. Hradozámecká noc se mimořádně uskuteční již 31. Přijďte se podívat na hrané scénky, ohnivou show, poslechnout si country hudbu u táboráku, kde si můžete opéct i vlastní špekáček a na své přijdou i milovníci vína.

Hradozámecká noc představuje památky v netradiční době a s netradičním programem. Během letošní hradozámecké noci budou mít návštěvníci možnost prohlédnout si. I o tom bude víkendová hradozámecká noc. Národní památkový ústav (npú) v netradičním čase láká na noční prohlídky českých památek v rámci tradiční. Poslední červencová sobota bude patřit tradiční prázdninové akci.

Hradozámecká noc na hradě Šternberk 2021 - ÚPS Kroměříž
Hradozámecká noc na hradě Šternberk 2021 - ÚPS Kroměříž from www.npu.cz
Srpna 2021.hlavním centrem dění bude hrad pernštejn, který v rámci oslav připomene dobu osvícenské šlechty. Poslední červencová sobota bude patřit tradiční prázdninové akci. Konání akce a případná bezpečnostní opatření ověřujte prosím přímo u pořadatele. Komentované prohlídky zámeckých expozic začínají od 19 hod., 20 hod., 21 hod. Obsáhlý program proběhne na hradě pernštejn, který v rámci oslav připomene dobu osvícenské šlechty. I o tom bude víkendová hradozámecká noc. Hradozámecká noc na hradě rožmberk nabídne večerní prohlídky na vybraných okruzích, na nádvoří hradu čeká na návštěvníky doprovodný program. Hradozámecká noc v jurkovičově vile 2021.

Milovníci tajemna i příznivci prohlídek bez průvodce si o letošní hradozámecké noci přijdou na své, připraveny jsou pravdivé i trošku přikrášlené scénky ze života panstva a sloužících a také květinová výstava.

Ročník oblíbené akce proběhne v noci ze soboty 31. Poslední červencová sobota bude patřit tradiční prázdninové akci. Milovníci tajemna i příznivci prohlídek bez průvodce si o letošní hradozámecké noci přijdou na své, připraveny jsou pravdivé i trošku přikrášlené scénky ze života panstva a sloužících a také květinová výstava. Adresa jana nečase 2, brno. Nádvoří noc na zámku s živou hudbou i djem, tombolou a večerními soutěžemi, bohatým občerstvením s profi míchanými drinky, párty stanem pro 200 osob, vstupné 100. Více informací o akci hradozámecká noc na www akce. Hradozámecká noc 2021 na lysickém zámku. Štítky komentovaná prohlídka , zábava a zážitky , vzdělávací. Hradozámecká noc představuje památky v netradiční době a s netradičním programem. Letošní v pořadí již 12. Července se uskuteční hradozámecká noc s maratonem speciálních prohlídek a den turistiky naboso na zámku loučeň. Července 2021 a letošní sezónu si cestou na zámek manětín nezapomeňte dát peříčko za klobouk. U této příležitosti připravujeme speciální podvečerní a večerní program.

To je hradozámecká noc 2021 na zámku svijany. Hradozámecká noc představuje památky v netradiční době a s netradičním programem. Hradozámecká noc 2021 na lysickém zámku. Čekají tam na vás příhody v myslivecké kamizole! Hradozámecká noc začne v 18 hodin první romantickou večerní prohlídkou.

Kudy z nudy - Hradozámecká noc 2021
Kudy z nudy - Hradozámecká noc 2021 from www.kudyznudy.cz
Hradozámecká noc v letošním roce proběhne v noci ze soboty 31. Můžete se těšit na hrané příběhy z dějin zámek raduň, představí se tajemný fridrich z raduně, bouřlivák pertold, slavný maršál gebhard leberecht blücher, podnikavá šlechtična anna marie i jiní.zájemcům o netradiční prohlídky vřele doporučujeme rezervaci (553 796 203, 724 664 015 nebo na adrese radun. Jak bylo avizováno v úvodu, letošní hradozámecká noc proběhne v noci ze soboty 31. Poslední červencová sobota bude patřit tradiční prázdninové akci. Státní zámek hluboká nad vltavou zámek 142 37341 hluboká nad vltavou 387843916. Obsáhlý program proběhne na hradě pernštejn, který v rámci oslav připomene dobu osvícenské šlechty. Od 18.00 do 02.00 hod na 1. Komentované prohlídky zámeckých expozic začínají od 19 hod., 20 hod., 21 hod.

Letos se hradozámecká noc odehraje už na sklonku července!

2021 proběhne na zámku v miroslavi hradozámecká noc 2021. Hradozámecká noc začne v 18 hodin první romantickou večerní prohlídkou. Července 2021 a letošní sezónu si cestou na zámek manětín nezapomeňte dát peříčko za klobouk. Letošní v pořadí již 12. Hradozámecká noc se mimořádně uskuteční již 31. Hradozámecká noc v letošním roce proběhne v noci ze soboty 31. Poslední červencová sobota bude patřit tradiční prázdninové akci. Více informací o akci hradozámecká noc na www akce. Milovníci tajemna i příznivci prohlídek bez průvodce si o letošní hradozámecké noci přijdou na své, připraveny jsou pravdivé i trošku přikrášlené scénky ze života panstva a sloužících a také květinová výstava. To je hradozámecká noc 2021 na zámku svijany. Milovníci tajemna i příznivci prohlídek bez průvodce si o letošní hradozámecké noci přijdou na své, připraveny jsou pravdivé i trošku přikrášlené scénky ze života panstva a sloužících a také květinová výstava. Bnevšední zámecký hon se odehraje přímo v místech zámecké zahrady a její nové oranžérie. Vzhledem k mimořádné situaci nemá redakce kapacitu na průběžnou kontrolu, zda nebyla akce zrušena či přeložena.

Hradozámecká noc v jurkovičově vile 2021. Na závěr každé komentované prohlídky proběhne v zámecké kapli krátký varhanní koncert Ročník oblíbené akce proběhne v noci ze soboty 31. Více informací o akci hradozámecká noc na www akce. Milovníci tajemna i příznivci prohlídek bez průvodce si o letošní hradozámecké noci přijdou na své, připraveny jsou pravdivé i trošku přikrášlené scénky ze života panstva a sloužících a také květinová výstava.

Hradozámecká noc na hradě Šternberk 2021 - ÚPS Kroměříž
Hradozámecká noc na hradě Šternberk 2021 - ÚPS Kroměříž from www.npu.cz
Obsáhlý program proběhne na hradě pernštejn, který v rámci oslav připomene dobu osvícenské šlechty. Milovníci tajemna i příznivci prohlídek bez průvodce si o letošní hradozámecké noci přijdou na své, připraveny jsou pravdivé i trošku přikrášlené scénky ze života panstva a sloužících a také květinová výstava. Hradozámecká noc v letošním roce proběhne v noci ze soboty 31. Ročník oblíbené akce proběhne v noci ze soboty 31. Července se uskuteční hradozámecká noc s maratonem speciálních prohlídek a den turistiky naboso na zámku loučeň. Přijďte „zažít romantický večerní zámek uprostřed prázdnin! Na závěr každé komentované prohlídky proběhne v zámecké kapli krátký varhanní koncert Více informací o akci hradozámecká noc na www akce.

Přijďte se podívat na hrané scénky, ohnivou show, poslechnout si country hudbu u táboráku, kde si můžete opéct i vlastní špekáček a na své přijdou i milovníci vína.

Hradozámecká noc se mimořádně uskuteční již 31. Července 2021 12:22, aktualizováno 14:57 prohlídka hradu při svíčkách, bosý závod, přespání v zámeckém parku nebo třeba kulinářský workshop v podzemí. Poslední červencová sobota bude patřit tradiční prázdninové akci. Srpna 2021.hlavním centrem dění bude hrad pernštejn, který v rámci oslav připomene dobu osvícenské šlechty. Čekají tam na vás příhody v myslivecké kamizole! Hradozámecká noc v letošním roce proběhne v noci ze soboty 31. Poslední červencová sobota bude patřit tradiční prázdninové akci. Národní památkový ústav (npú) v netradičním čase láká na noční prohlídky českých památek v rámci tradiční. Co vás na zámku svijany čeká? Adresa jana nečase 2, brno. Hradozámecká noc začne v 18 hodin první romantickou večerní prohlídkou. Hradozámecká noc 2021 ve středočeském kraji. Procházka zámeckými komnatami v jedinečné atmosféře rozsvícených lustrů a lamp.